Despre noi

Despre RAC Design SRL

RAC Design SRL | Misiunea noastră este de a realiza un mobilier îndrăzneț, durabil, frumos și unic pentru spațiul fiecărui client.

Dispunem de echipament pentru fabricarea comenzilor de serie dar si produse unicat, ceea ce ne face foarte flexibili atunci când vine vorba de solicitări ale clienților și suntem capabili să realizăm chiar și cele mai complexe proiecte.

Stapanim utilizarea diverselor materiale, putand crea mobilier din lemn de diferite esente (autohtone sau exotice), metal, marmura, placi compozite (CORIAN), placi furniruite, pal melaminat, mdf precum și mobilier tapițat .

Echipamentele noastre CNC de ultimă generație ne permit sa executam sculpturi, gravuri sau decupaje in lemn, piatra, mdf, etc., putand astfel crea adevarate opere de arta.

Suntem încântați să avem în echipa noastră profesioniști cu peste 15 ani de experiență în designul si productia de mobilier.

Unul dintre serviciile pe care le oferim este proiectarea și producerea de mobilier unicat. Dacă un client doreste un design complet nou, putem să ajutăm ca ideea să se fructifice intr-un produs final.

Cere o oferta | RAC Design SRL

Daca aveti o schita sau un proiect, le puteti atasa formularului de cerere de oferta, pentru a ne ajuta sa ne facem o imagine cat mai limpede legata de ceea ce va doriti.

Cel mai rapid mod de a obtine un pret preliminar pentru mobilier, este sa ne trimiteti o schita cu dimensiunile aferente fiecarui corp in parte.

Ce am creat

Iata, in rezumat, ce am creat pana in prezent:

Candelabre

Mese sculptate

Sculptura marmura

Mobilier PAL melaminat

Mobilier furniruit

Lemn si metal

Locatii RAC Design SRL

  • Adresa: Deva, str. Dorobantilor, nr. 6

Contact

Program de lucru

  • Luni - Vineri: 8:00 – 16:30
  • Sambata: inchis
  • Duminica: inchis